Új jelszó kérése
Termékajánló
Facebook

Provence Otthon

 a facebookon

 

Termék részletek


Nesti Dante Romantica - Rózsa és peónia natúrszappan - 250 gr

Nesti Dante Romantica - Rózsa és peónia natúrszappan - 250 gr
1 900 Ft

A két kedvelt virág bársonyos aromái pompás rózsacsokorban bomlanak ki.

 Rózsa A rózsát nem véletlenül nevezik a virágok királynőjének. Már az ókor óta használják és szeretik illatosításra, gyógyításra és étkezésre is. A szirmokból készült olaj kíváló bőrfiatalító, regeneráló hatású. 

A rózsa kultusza a középkori török udvarban volt a legjelentősebb, az oszmán uralom alatt terjedt el Európa-szerte. A török birodalomban rózsavizet, zselét, sörbetet és mézes édességet is készítettek belőle. 

Közel 200 rózsafajtát különböztetnek meg, de mivel a természetben is könnyen kereszteződnek egymással és a rózsanemesítők is folyamatosan dolgoznak, így számuk állandóan nő. 

 Peónia A bazsarózsafélék családjába tartozó pünkösdi rózsa valójában nem rózsa, csak a rózsához hasonló virágai miatt nevezik így. A legnépszerűbb közülük az illatos pünkösdi rózsa. Tavasszal és ősszel kiásott gyökereit és gumóját Kínában orvosi célokra használták, de ezeken kívül minden része mérgező. 

 

Összetevők: 
Sodium palmate, Sodium cocoate/Sodium palmkernelate, Aqua, Parfum, Glycerin, Tetrasodium Etidronate, Pentasodium Pentetate, Sodium Chloride, Citronellol, Limonene, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Linalool, Eugenol
  • Cikkszám
    R11
Webáruház készítés